"Use a doily"

júla 15, 2014

   

Na tvorení je skvelé, že človek naozaj dokáže využiť aj to, čo by inak skončilo v koši. Dokonca aj starý prezervatív po záruke, ktorý je už naozaj vhodný akurát tak na vyhodenie. Možno by tak naozaj i skončil, nebyť príhody so spolubývajúcou, ktorá na diskotéke nemala gumičku do vlasov a v stave zúfalstva využila čo mala po ruke. :) Alebo skôr v peňaženke :) Tak vznikla pohľadnica kedysi, na tému - Už si dosť starý na pravdu

  Dnešná pohľadnica je veľmi podobná, týka sa ale naopak veku vyššieho, pretože v rámci challenge na stránke  Art Impressions Rubber  som využila obrázky ich razítok, dám v nejakom tom veku. Kamarátka tiež doma našla kondóm po záruke a tak hurá do tvorenia :) Téma challenge bola "use a doily", čo dávalo možnosť využiť papierovú rozetu. Prvá verzia je práve kvôli challenge v angličtine, nižšie je aj upravená verzia slovenská.

The great thing about creating is that a person can use old and unusable things. Even old condom. Some time ago my roommate used a condom like a hair rubber band on disco. She was my inspiration for card in the past.(this) It was card for young people with topic - You already have the right age for truth. 

  Today is card very similar, but card is for older peoples. It is card for challenge on blog  Art Impressions Rubber  with theme "use a doily". 

English version with doily: 


Condom like a rubber band or bathing cap or balloon :)

 A tu je slovenská verzia už bez rozety. 

 Slovak verzion without doily. 






Ďakujem za návštevu a prajem krásny deň :)
Thanks for visit and have a nice day. :)
Yka


You Might Also Like

0 komentárov