Posledná tohtoročná...

decembra 31, 2014

  December je pre študentov nielen obdobím Vianoc, ale i predtermínov v škole. To bol i môj prípad, vždy som tieto skúšky mala rada. Vo vzduchu už zvykne panovať vianočná nálada a preto sú termíny často krát o máličko jednoduchšie, aj keď to samozrejme záleží od predmetu. Nemusí sa to zdať, ale spoločné učenie nemusí byť len o zábave a rozptyľovaní, ak je skupinka dostatočne odhodlaná. 
   Pred jednou z našich najťažších skúšok z tohto semestra sme sa takto niekoľko krát stretli a učili, raz v čisto ženskej zostave, pričom po skončení našej učebnej seanse nám nedalo neodfotiť sa v Santa čiapkách, keď sme ich tam mali. A práve tieto fotky som lepila dnes, ako poslednú stránku k tomuto roku. 

   Lepená podľa sketchu na HuráPapír, zároveň podla podmienok do decembrových pranostík a tiež ladená podľa stránky Scrap Around The World


Z obrázkov som si vybrala modrú farbu, srdce a vločku. 
I chose from picture blue color, hearth and snowflake. 


   Užite si Silvester!
Yka


You Might Also Like

5 komentárov

  1. What an adorable page! Thanks for joining us this month! Remember that the prizes are from the design team and to be eligible you must visit their blogs and become a follower to win! All the best from SATW! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Lol! Love the Santa and the great pics! Thanks for joining in at SATW.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Beautiful page! Love the Santa - what a fun figure!
    Thank you for playing with SATW!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Very funny page. I like it. Thanks for playing with SATW

    OdpovedaťOdstrániť