Na konskom chrbte

januára 27, 2015

   Zobudila som sa do zasneženého rána. Nebolo ho toľko aby som musela brať lopatu a odhŕňať, s vločkami vo vzduchu sa ale akoby vrece roztrhlo. Po minuloročnom "nič" čo sa snehu týka, ma takýto pohľad celkom teší a to ani nelyžujem ani nič podobné. Nestihla som ale ešte postaviť každoročného snehuliaka, tak dúfam, že šanca ešte bude. 
   Než odbije prvý mesiac roku 2015, mám ešte plány čo to polepiť a tak dnes v rámci zimnej atmosféry som siahla po jednu zo zasnežených fotiek. Je už poriadne stará, nejakých 9 rokov, keď som bola druháčka na strednej. Viem to, pretože fotka vznikla pri plnení projektu na jednom ranči blízko domova. 


   Pri tvorení som sa držala sketchu zo stránky Sketchabilities, ktorá tento mesiac okrem samotného sketchu spojila challenge so stránkou WW1. Zmiešaná verzia challenge teda obsahovala nielen sketch ale i farebnú kombináciu, v tomto prípade biela + modrá. Modrá nie je pre mňa moc častá farba, ale k zasneženej fotke sa hodila. :) 
   Moja mamina oslavuje narodeniny v decembri a aj keď ja osobne považujem kytice za celkom zbytočnú vec, keďže kvety aj tak o pár dní zvädnú, v tomto prípade ma celkom potešili. Zasnežené konáriky som si hneď vedela predstaviť na nejakej stránke a dnes dostali svoje miesto. 


   made layout for #131 challenge at Sketchabilities and also the january challenge at WW1. Blue is not my color, but for this photo is great. 

   My mom celebrates birthday in December and I think that bouquets are a little unnecessary thing, as well as flowers in a few days strife, in this case, I was pleased. Snowy twigs I immediately knew imagine on some layout and today they get place.












Ďakujem za návštevu a všetkým krásny podvečer. 
Thanks for a visit and have a nice day.
Yka

You Might Also Like

11 komentárov

  1. This is beautiful, just stunning! And blue was definitely the perfect colour for the photo. Thanks for joining us at WW1.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Gorgeous layout! I can't stop admiring all the details! Thanks for playing along with the Placid Blue challenge at White with 1!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Such a soft and simple layout, just stunning. Thanks for joining us at WW1

    OdpovedaťOdstrániť
  4. So pretty. Thanks for joining us this month at WW1 :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. what a clever idea using the twigs! ,, You have followed long so well with the sketch and the colour! Thanks for playing along with WW1 and sketchabilities this month.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Gorgeous, love those twigs for a frame, awesome idea.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. I adore the twigs - brrr we don't have snow where I live in Australia!!
    love your layout thanks for playing along with us at WW!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Oh, it a little sad, snow is brr but it is great! A lot of funny with snow :) Thank you for you nice words :)

      Odstrániť
  8. Stunning layout, love your twigs around your photo and all the elements. TFS Angie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Really thanks for yours nice words, which do my days better :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Love the twigs and your take on the challenges. http://www.yourcreativewings.com/index.php?_a=contact

    OdpovedaťOdstrániť