Svadby na obzore

júla 14, 2015

  Nie tak dávno, sa ma moja kamarátka a tiež tvorilka Fluffy spýtala, prečo si ja veľká "fanynka" ružovej, ladím blog doružova. Pár dní pred touto otázkou som sa na tom sama pobavila, že aká  je to celkom irónia, keďže skutočne som nikdy nebola veľkou zástankyňou tejto farby. Tu na blogu je to zjavne vecou pozadia, ale samo o sebe som si možno pri tvorení na ružovú zvykla a možno je to len niektorými odtieňmi. Ružová farba posledné dni nedominovala len tu na blogu, ale i v mojej tvorbe, pretože je predsa len svadobné obdobie a táto farba sa so svadbami kamaráti. 
   Tvorila som dve škatuľky na peniažky, v oboch prípadoch bola podmienka ružová a tak vznikli dve ružovučké sestry, podobné, aj keď nie úplne dvojičky. 





   Okrem otváracích škatuliek bol záujem i o šuflíčkové priania, ktoré som doteraz robila skôr vo veselých farbách s obrázkami, teraz mala byť ale elegantná a romantická. Tak som nejako robila zatiaľ svoju najväčšiu ružu, zužitkovala ešte i pár výsekov zo stroja, darček od Ivulky v rámci scrapježíška. :) 




   Taká "zákulisná" fotka z mojej izby, mám malý stôl a keď lepím, papiere sú všade po zemi, nech na ne vidím. Nuž a ako sa dajú ešte využiť, na to prišla moja Lilly, ktorá si z nich spravila veľmi pohodlný vankúš. Ako mi bolo povedané "ešteže nemáš dogu", našťastie Lilly slinky nepúšťa :) 


Prajem krásny večer, Yka

You Might Also Like

2 komentárov