Happiness

marca 06, 2016

   Začal marec a ja by som sa chcela podeliť o môj ďalší projekt pre stránky scrapbooking.gr . Ide o drobnú krabičku, ktorej základ tvorí niečo, čo sa "povaľuje" doma asi každej z nás. Zostatok z obojstrannej pásky, kruhová "rúrka", ktorá môže dostať aj po využití pásky nový úžitok. Tá moja krabička, je ladená do jemných romantický farieb, ozdobená kvietkami a rôznymi nápismi, ktoré ale nie sú ani tak o láske, ako o šťastí. 

   March is here and ma next project for scrapbooking.gr too. It is little box, inspiration how to reuse duct from double-sided tape. My box has a romantic color and som titles about happines and life. Some photos of my box: 
   




Použitý materiál/I used:

   Celý postup s fotkami sa zobrazí po rozkliknutí celého článku, alebo ho nájdete na stránkach obchodíku. 

    Tutorial with photos will be displayed after clicking on the entire article, or you find it on the site shop.


Tutorial:

   Prvým krokom je získanie kruhov na dno a vrchnáčik škatuľky. Môžeme použiť kružítko, alebo jednoducho opatrne obkreslíme kruh, zostatok z obojstrannej pásky.

   Set ring on your flat cardboard and trace carefully around it on the outside.


   Oba kruhy vystrihneme. 

   Cut out two circles.


    Z vybraného papiera nastriháme dva pásy podľa výšky oblepovaného zvyšku z pásky. Jeden na vonkajšiu stranu, druhý do vnútra rúrky. Oba pevne pripevníme.


Cut a strips of patterned paper by height double-sided tape. You will need two strips, one for inside and other to outside of duct. Glue the strips of paper and apply glue to base of double-sided tape and put the circle on top of it.


  

  Na výrobu vrchnáku potrebujeme druhý kruh a pás papiera. Ten má šírku podľa toho, aký chceme vrchnáčik. Zvyšok papiera nastriháme na trojuholníky, ktoré potom lepíme opatrne na kruh. 

  Lid is formed from second circle and strap of paper. My strap had a size 1,5 cm (height) and triangles stick up from the stripe. Glue triangles on circle and it is a base of lid.



Tak sme získali základ pre vrchnáčik, stačí využiť papier a oblepiť ako prečnievajúci časť, tak aj vrch a je hotový.  Ostáva už len zdobenie krabičky, podľa vlastného uváženia.

Base of the box and lid are finished and now you have to decorate.  




Krásnu nedeľu všetkým. Yka



You Might Also Like

1 komentárov