Crazy spring

apríla 01, 2016

   Prvý apríl, deň plný žartíkov a smiechu. Niekedy možno aj mračenia sa či šomrania, že sa človek nechal opäť nachytať. Aprílová challenge na Scrapperi sa nesie v tom veselom duchu, má názov Crazy spring. Zadanie je jednoduché, vytvoriť niečo trochu šialené, ako je modrooranžová kombinácia farieb, niečo čo bude aspoň trošku jarné a zároveň niečo, čo aspoň pozdvihne kútiky pier. Lebo usmievať sa je predsa len príjemné a smiech predlžuje život. :)

   Ja som si k tejto téme pripravila sériu záložiek o jarnej únave, také jednoduché rohové, čo trochu rozjasnia biele stránky. Okrem samotných záložke som tvorila i malé prekvapenie, ktoré dostane jeden z víťazov a tak nebudem prezrádzať, čo to je. Cien je napokon sedem, každá členka tímu  niečím prispela a spolu s ručne robenou vecičkou pribalí i pár drobností na tvorenie. 

   Tu už sú moje záložky: 






Ďakujem za  nahliadnutie, Yka

You Might Also Like

1 komentárov

  1. Perfektní záložky :D fakt jsem se zasmála. Já jsem vždycky používala třeba účtenky z obchodu, teďka jsem povýšila na záložky reklamní, které ke knížce dostanu a asi je nejvyšší čas to posunout zase o level výš a nějakou pěknou si vyrobit :)

    OdpovedaťOdstrániť