ABC mini album

októbra 13, 2012

Svojej najlepšej kamarátke sľubujem mini scrapbook už poriadnu dobu, nikdy som nevedela vymyslieť v akom duchu by sa mal album niesť, aké fotky vôbec vybrať. Poznáme sa asi od ôsmeho ročníka základnej školy, čo je už cez 8 rokov. Kopa fotiek, no kto si má vybrať. Pri prezeraní inšpirácie na internete som narazila na ABC-album, ktorý sa ukázal ako najlepšia voľba. Výber fotiek išiel ľahko, horšie boli niektoré písmenka. Napokon ostalo prázdne len "L", na ktoré je síce mnoho slov, no nič sa mi nepáčilo natoľko aby som to vybrala. Dolepím neskôr :) 

Keby som pri lepení nehrávala RPG hru, zjavne by bol o hodne skôr a nemusela by som ho dolepovať ešte na internáte, ale aspoň to inšpirovalo spolubývajúcu a kamaráta, ktorý sa rozhodol taký spraviť priateľke k výročiu. Vyzerá to tak, že nabudúci týždeň nebudem na izbe lepiť sama :) 
Najväčším problémom pre mňa bolo viazanie, keďže sa mi páčila predstava v strede to zviazať špirálou. Nevlastním ale nijaký potrebný stroj, ocov vo firme robí dierky len po celom papieri nie na stred a tak som sa pobrala do copy centra, kde síce snahu mali, no aj tak mi nepomohli. Najväčšiu hrúbku čo by mi spravili bolo 1,5 cm, a album tak približne má 2 cm a okrem toho si sami neboli istý či by to nejako nepokazili. Ostávali teda krúžky, ktoré som si kúpila a šikovná ich zabudla na internáte. U nás v meste som ich nezohnala, jeden obchod zavretý, v druhom sa na mňa dívali ako na zjavenie čo im to ukazujem. Napokon som si kúpila klobúkovú gumičku a spravila to ňou. Nie som síce nadšená keďže som túžila po špirále (nie som si istá či je to naozaj tvar špirála, ale netuším ako sa to volá) ale tak nevadí :) Zajtra ho už mám darovať, takže čas špekulovať nad tým už nie je, beztak sa teším až ho budem odovzdávať :)


Obálka, môj večný boj, lepila som ju ešte včera v noci. (vlastne to už bolo dnes :D )


Keďže je to darček, nechcela som tam skoro nič písať. Občas som niekde niečo dopísala, no inak som len nechala priestor, nech si popíše sama. Kartička dobrovoľníka sa dá otočiť a je tam priestor na text.


Červená plocha na "E" je tiež otvárajúca, avšak fotka pod ňou radšej nech ostane len v počítači :) Tiež je tam miesto na text. Stránka s písmenom G je na obálke, dovnútra ešte dorobím papier s nejakými textami z Gyra (textová rpg ktorú sme založili pred pár rokmi).


Inak stránka G mi celkom sadla aj do sketchu zo súťaže čo robí Scrap365, aj keď som to podľa toho ani nerobila pôvodne.


Aj keď písmeno E sa nesie v ducho v akom sa nesie, my toho veľa nenapijeme, zvyčajne si dáme len niečo miešané a pri tom klábosíme :)



K origami holubici sa nesie vtipná príhoda ešte hádam k našim 15 rokom :)


T ako Tom Cruise, niežeby sme nejaké jeho fanynky. Len Lenka raz pri fotení namiesto "sýýr" zámerne vykríkla jeho meno a odvtedy si robíme občas srandu a fotíme sa aj tak :)


Posledná stránočka je prázdnejšia, je tam ešte miesto pre jej zajaca, ktorého som ale v počítači nemala, takže si tam bude musieť fotku dodať sama :) 

Je to asi prvý minialbum (okrem čajových) ktorý som dokončila (inak mám len rozrobené tie pre seba) takže sa naozaj teším, o to viac že je to darček a tie radšej dávam ako dostávam. Takže sa už teším na zajtra :)

Ďakujem za návštevu a prajem krásny zvyšok víkendu. 


You Might Also Like

2 komentárov

  1. Thank you for taking part in our challenge your book looks fantastic.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Album je velmi vydařené, takhle vcelku jsem se pokochala a pobavila :-). Myslím, že tě muselo moc bavit, je vidět ta radost , s jakou jsi ho tvořila. A titulka je moc pěkná, to puzzle má i symbolický význam. Není nic lepšího, než skvělé přátelství! PS. Já na kloboukovou gumičku nedám dopustit, nakonec byla vždy tou nejlepší volbou :-)

    OdpovedaťOdstrániť