Slečinky

júla 21, 2013

Milujem internát. Nielen preto že tam je skutočne človek zodpovedný sám za seba a svoj čas, ale i preto, že tam má svojich priateľov neustále pokope. Netreba si klamať, nedá sa povedať, žeby sme mali vysokú školu len ako miesto, kde chceme nasávať vedomosti. 

Technická univerzita, mužské zastúpenie je výraznejšie než to ženské. Pri plánovaní jednej z akcií na internáte sme si robili na facebooku srandu, že by chlapci mali predviesť striptíz. Ani neviem ako, prešlo to k téme tranvestit šou, na ktorú ich nebolo v daný večer ani také ťažké nahovoriť. Chlapci sa dali namaľovať, dokonca vyhrabali kdesi aj parochňu a rúž si vypýtali sami. Jednoducho, blázni za každú srandu :)




Stránka bola robená na základe sketchu  na Scrap 365. Najviac zabrať dali postavičky, kým som to prekreslila na farebné papiere a vystrihla s mojimi obrovskými nožnicami :) To je tak keď je človek lenivý ísť pohľadať manikúrové :) 

Prajem krásny deň a ďakujem za návštevu :)

You Might Also Like

1 komentárov

  1. LOL Looks like a good night was had by all!! A super take on the sketch. Thanks so much for joining us at Sketchbook365, Ali x

    OdpovedaťOdstrániť