Pohľad z okna / View from the window

októbra 31, 2014

   Raz doma prišli s informáciou, že naši susedia budú mať na dvore kone. Kone a iné zvieratá. Nedá sa povedať, žeby naši boli nadšení, predstava aký smrad asi bude na dvore sa im nepozdávala. 

   Keď sa ale objavili na dvore, mama z toho mala hotové kino a vlastne nepadla jediná sťažnosť. Nijaké reči o smrade (ktorý tam napokon ani nie je), nijaké reči o erdžaní a tak podobne :) Namiesto toho máme nádherný výhľad, aký len tak niekto nemá. Dva kone, nejaké tie poskakujúce kozičky. A čo mňa neuveriteľne potešilo bol hafling, plemeno koňa aké sa mi vždy páčilo :)

  
   One day my parents said me, that we will have horses on neighbord garden. Horses and another animals. My parents weren´t happy for it, they expected stink. 
   But latter, when horses was at the garden, mohter has a live cinema. Nobody said anything bad about horses or goats. I am happy, because one from two horses is Hafling, my favorite horse. :)


 No a takýto je ten môj pohľad z okna :)
 Well, this is my view from the window :)
   


    Stránka vznikala k pranostike na scrapbook.cz a zároveň som sa inšpirovala challenge zo stránky Scrap Around The World. Vybrala som si ako inšpiráciu prvý obrázok, klietku posypanú motýľmi a posipala som nimi svoje okno :)

   I inspirated first picture, cage with butterflies. I used butterflies on my window :) It is challenge from page Scrap Around The World.


   Poslednú dobu obzerám stránky robené ako media mix project, sú nádherné a často si poviem, ako asi niečo také vzniká. Nemám na to doma veci, ale na túto stránku som aspoň skúsila temperku a akrylovú farbu na ozdobenie pozadia :)







Vonku je nádherne, tak prajem všetkým krásny slnečný deň a keď je už ten Halloween, tak nejakú tú strašidelnú noc :) 
Have a nice sunny day and scary night. :)
Yka

You Might Also Like

5 komentárov

  1. You had such a great idea wuth this photo in the window; great job with the LO; thanks for playing at SATW

    OdpovedaťOdstrániť
  2. I love the concept of you looking through the window on your page! Very clever! Thanks for playing along at SATW.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. What a LOVELY layout.. the window looks GREAT...Thanks for been inspired & playing along @ SATW this month.... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. I like your photo a lot, , thank you for joining SATW this month, I hope you will like our new Mood Board for November too :), best regards!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. What a lovely layout! I love love love the window! The butterflies above it are just darling! Great job with the Mood Board! All the best from SATW! :)

    OdpovedaťOdstrániť