Bang!

novembra 08, 2014

   Čo vás napadne pri slove internát? Určite je toho dosť, ale asi málokto si predstaví spoločenské hry. U nás sa to dá ale nazvať i slovami - škola hrou, prešli sme cez Activity, tie sú v skupine mladých ľudí obľúbené, netreba sa ani posilňovať ničím tekutým aby sa človek zasmial. Skúsili sme i Alias, čo je niečo podobné len tam treba aj modelovať. (by ste sa čudovali, ako sa človeku pri tých "modeloch" rozšíri fantázia pri hádaní čo to asi je). Tiež sa zahráme i staručkú PC hru s bombičkami a príšerkami, či kartovú hru UNO. (je lepšie nehrať to s mojou spolubývajúcou, lebo vám nahádže po prstoch :D) 
   Mimo týchto hier si večer občas krátime i hrou Bang, zápas šerifa a jeho pomocníkov proti banditom či odpadlíkovi. Obľubujem banditov a našťastie som si pozíciu šerifa vyžrebovala len raz :) 

   V školskej kronike samozrejme fotka z večerného hrania nemôže chýbať. Neuverejňujem sem moc fotky z kroniky, ale s touto sa podelím, nesie sa v duchu westernu. 

   I'm doing a chronicle of collage but I'm not to publish here lots of photos of layouts from it. This layout is but from it. I live in the dormitory, and me and my friends love games. We played Activity, Alias, now we have a UNO and Bang.
Bang is a game full of bandits, the sheriff and his helpers ... I like the position bandit :)



 Stránka bola inšpirovaná sketchom na Scrap365 a challenge Scrap Around The World, konkrétne povrázkom a starým ošmudlaným papierom z prvého obrázku, drevom a textom z posledného. 

  Layout was inspired sketch on page Scrap365 and challenge from Scrap Around The World. I was inspired first picture - twine and old brown paper and last picture - wood and text Life is beautiful, because really is. :)




Hrať sa treba, nezáleží na veku, tak si užite zajtrajší deň, možno i s nejakou hrou :) 
Have a nice weekend and play a games :)
Yka

You Might Also Like

8 komentárov

  1. I love your background wooden paper. Great idea with burning the paper. Thank you so much for playing along with SATW this month!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wonderful take on two challenges! Thank you playing with both! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Fabulous take of the moodboard! Thanks for playing at Scrap Around The World!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Very beautiful page! Thanks for playing at Scrap Around The World!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Unique take on our Mood Board. Sounds like you have a lot of fun in your dorm! Enjoyed you layout! All the best from SATW! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Very cool and perfect page for that photo. Thanks for playing with us at Scrap365 this month :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Now this is awesome! Thank you for joining at SATW!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. This game looks like fun - and so is the layout! Thanks for playing along at SATW.

    OdpovedaťOdstrániť