Trifecta minialbum

novembra 20, 2014

    O tomto albume nebudem veľa písať. Je to pamiatka k Spartan Race behom z tohto roku, a čo to, som už napísala k stránkam do svojho albumu. Takže ak ste nečítali a chcete, stačí kliknúť na tento príspevok, nájdete tam aj videá. 
     Na stránky sa nezmestil text a toho textu a zážitkov bolo mnoho, takže som si spravila maličký album. Naozaj maličký, má rozmer štvrtky z A4. Je len málo zdobený, je hlavne o fotkách, zážitkoch a texte. Samozrejme nejaké tie vecičky priamo z behu nesmú chýbať. 



   Podklad prednej strany tvorí zablatené originál číslo z jedného z behov a text z obálok, v ktorých dostáva každý bežec čip, pásku na ruku, čelenku a všetko ostatné, čo potrebuje.     















   Ako som písala, v tomto albume je hlavne veľa veľa textu :) Keď raz budem stará, nech mám čo čítať. 










   Po odstránení kancelárskej spinky sa dá rozložiť mapa. Je na nej vyobrazená celá mapa 22,4 km behu s jednotlivými prekážkami a pár mojimi poznámkami. 








     Na ozdobenie zadnej strany som použila jednu z čeleniek. Aj keď je na nej razítko Sport - 100% relax, toto bola veru makačka :) Ale stála za to, takže zase o rok :) 

Ďakujem za návštevu a prajem pekný deň.
Yka 

You Might Also Like

2 komentárov

  1. Teda Yko !!!! Ty jsi boréééééc !!! :-)

    Moc hezké album a smekám před takovým výkonem :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Veľmi pekná práca! Krásna spomienka vkusne položená na papier! Páči sa mi, že máš taký farebný rukopis a napriek tomu vždy tvoje projekty tvoria kompaktný celok.
    Pozdravujem:)

    OdpovedaťOdstrániť