MMA - Mixed martial arts

januára 11, 2015

   Ako na nový rok, tak po celý rok. Tak nejako sa to hovorí a ak to platí, tento rok budem lepiť jedna radosť. Od prvého januára ponorená do papierov s nožničkami v ruke, dnes som konečne upratala stôl nech ho je aj vidieť a dostala sa k nejakému foteniu a nahrávaniu fotiek. 
   Pracovala som hlavne na veciach do Tvorilkova, všetko je už ale hotové a tak som sa včera veselo pustila do niečoho pre seba. V poslednej challenge minulého roka na českom fóre, som sa umiestnila na prvom mieste a tak mi bola predaná štafeta vo vymýšľaní tej prvej tohtoročnej. Na stole kôpka fotiek pripravená na lepenie, chcela som vymyslieť niečo, k čomu sa bude niektorá z nich hodiť. Ani to dlho netrvalo, téma challenge dostala názov - Čo by ste do mňa nepovedali/ Čo o mne asi neviete...
  
   Mám na príslušníčku nežnejšieho pohlavia pomerne zvláštne záujmy, aspoň tak to často o sebe počúvam. A veľmi často keď poviem čomu sa venujem cítim ten premeriavajúci pohľad a počujem vetu "to by som do teba nepovedal/a". Jeden z týchto voľnočasových koníčkov sú tréningy, bojového umenia Wing Tsun a bojového športu MMA (zmiešané bojové umenia). Do challenge som si teda pripravila svoju stránku práve z tréningu, chlapci sa tam fotia pomerne pravidelne, takže moju scrap dušu to len teší :) 
  Jeden kamarát z Wing Tsun sa raz čudoval, ako si môžem viesť zápisník z tréningov, že čo si tam už len môžem písať, ale popravde, toho je. Na túto stránku som chcela napísať aspoň pár výrokov čo ma napadli, keby ale otvorím projekt life a prečítam si zápisky, nestačil by mi celý papier :) Byť chlapom asi to tak nevnímam, ale prísť tam medzi tie hory svalov ako žena, človek sa zabaví :)





   Otázku či smrdí mi raz položil jeden z nich a ja som dobre nepočula čo sa ma pýtal, tak som len tak prikývla na súhlas. Ten smiech bol na nezaplatenie a keď mi došlo čo sa ma to pýtal, tak už som sa nedostala k vysvetľovaniu, že prikyvujem skôr ako premýšľam :)





   On blog Challenge YOUrself is challenge and theme is - One little word. My word for this year? Fight! A lot of people think, that they can say what I have to do, what girls can and what girls can´t and I want to fight for my desires, my opinions, my dreams, my life. 
  I am the only one girl on the picture on left.. :) 
On a scrapbook page i used a some sentences of boys from MMA. I try to translate it, but I am not sure if will be funny and corect. :) (Xeníča /it is little Xena/, Have you fight with man on the street?- No, why? - Because you are wild!, Are we going to snuggle?, Come on you little hornet., You are like a worm., I hope you will not cry., I'm sweaty, okay?, I smell?...

 I used conditions from Rochelle's tic tac toe challenge. I chosen die cut, 3+ patterned papers, color gold or sequin, ink, border punch. 

Všetkým prajem pekný večer a ďakujem za nahliadnutie. 
Have a nice evening and thanks for visit.
Yka



You Might Also Like

9 komentárov

  1. FIGHT! great word...loved that the LO is a combo-w/cute little people :) and love all the journaling and graphic design elements...(Kate -Challenge Yourself)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Great OLW ~ so powerful! You go girl ;)
    Your layout is beautiful and I love all the journalling strips!
    Thanks for playing along with us at Challenge YOUrself :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Great layout and a great word! The die cuts are fab! Thanks for joining us at Challenge YOUrself x

    OdpovedaťOdstrániť
  4. What a wonderful layout and word! Thank you for joining us at Challenge YOUrself this month - we are so happy that you did!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. GREAT Layout -GREAT Word! You GO GIRL - GO - "FIGHT" - WIN!! Thanks for playing along with Challenge YOUrself!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Thank you very much! I´m very happy to hear all this nice words from you!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Excellent word! Your layout is awesome Iveta! I love the colors and how your photo pops off the page. Nice touch with the journal strips too. Thanks for joining in with us at Challenge YOUrself

    OdpovedaťOdstrániť
  8. This is an awesome layout! I love all of the circular elements you used.

    OdpovedaťOdstrániť