Trocha lásky

januára 16, 2015

   Každý sa asi časom nájde v nejakom tvorivom štýle, ja sama tak nejako inklinujem k veselým farbám a hlavne k veselým postavičkám. Zároveň ale rada skúmam i iné vody scrapbooku, úplne odlišné štýly než aké sa mi tvoria najľahšie. Kedysi (myslím že v roku 2013) sme na scrapbook.cz mali možnosť každý mesiac skúsiť iný štýl podľa zadania, niekedy to bol celkom boj (hlavne teda steampunk) ale bola to zábava :)
   Včera večer som sa posadila k tvorbe pohľadníc, predsa len o mesiac je tu Valentín a poučená z minulého roka som s výrobou začala trošku skôr. Učím sa základné veci v programe na vyrezávanie, takže do hlavných úloh boli obsadené práve vyrezané obrysy postavičiek a téma lásky a romantiky. 



   Na prvú pohľadnicu som navštívila blog stránky Cardabilities a inšpirovala sa ich sketchom #115. 








   Pred časom bola kamarátka na návšteve u našich susedov Čechov a bola odhodlaná potešiť ma. A čo poteší scrapbook dámu ak nie nejaká vecička na tvorenie? Priniesla mi krásnu sadu razítok so srdiečkovou tématikou, tak som ich včera tak narýchlo vyskúšala. 


   Tretia Valentínka nenesie práve moje farby, ale ružová k tomu akosi pasuje, keď človek počuje slovo Valentín. 





  U nás v dome sa dá nájsť kadečo, ocino pracuje s nábytkom a v obchode máme kopu vzorkovníkov. Tie staré neplatné vždy smerovali do koša, ale len do času, než som sa dala na tvorenie. Odvtedy sa presúvajú do mojej izby, tu už svoje využitie nájdu. Jedna zo vzoriek sa stala i podkladom pre štvrté prianie, dozdobené len veľmi jednoducho. Falošným šitým, párikom a razítkom.
   Posledné prianie potom pri prírodných farbách zotrvalo, akurát sa pridalo viac zdobenia. 






Ďakujem za návštevu, užite si piatok. 
Yka

You Might Also Like

7 komentárov

  1. What a gorgeous selection of cards. It's awesome to see that you were inspired by our sketch. Thank you for playing along with us at Cardabilities.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Fun CAS use of the sketch - Thanks for joining in at Cardabilities!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Lovely cards! They are so simple but awsome in the same time. Thank you for joining us at Cardabilities!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Thank you very much! :)
    Janka ďakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Thank you for playing along with us at Cardabilities.

    OdpovedaťOdstrániť