Sketch #116 @ Cardabilities

februára 02, 2015

    A je to tu. Ledva človek zažmurká a mesiac nového roka je za ním. Druhý február. Neviem ako vám, ale ja keď počujem február a mám si predstaviť čo sa mi s ním vybaví, mám pred očami záplavu ružovej a červenej a všade prítomných srdiečok. Nedá sa povedať, žeby patrím k fanúšikom tohto "sviatku", ale človek sa mu nevyhne. 

  Pred časom Cardabilities zverejnili nový sketch, ktorý sa nesie práve v duchu srdiečok a romantiky. 

   Pôvodný pohľad na ružové papiere som rýchlo zamietla, rozhodla som sa pre malú Valentínsku "vzburu" a vytvorila trochu temnejšie vyzerajúce srdiečko. Srdiečko som vytvorila z vlnkovej lepenky, rozstrihla ho na tri kúsky a nalepila naň rôzne papiere. Potom prišla na rad ihla, vzájomné spojenie jednotlivých kúskov. 

                       -------------------------

   And here it is. February. When I hear word "February", I imagine one day- Valentine day. I can´t say, that I like this day, a lot of pink and red and hearts. 
Cardabilities posted new sketch #116 and it looks great, but I decides for a small rebellion wiht my card, it is a little darker. Shredded heart sewn to one again with text - you hold my heart together. Love is also the subject of challenge The Card Concept. I choose style 3, I am note sure why. It isn´t my normal style and I want to try it. :)








Ďakujem za návštevu a prajem krásny pondelok! 
Thank you for visit and have a nice monday!
Yka 

You Might Also Like

6 komentárov

  1. Wow! Love your pieced together heart- what a fabulous idea! The colors look fantastic together along with the flowers and stamping! Thanks for sharing with us at The Card Concept :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. This is stunning..the details, the color, the design..awesome! Thanks for playing along at The Card Concept!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. I love this pieced together heart! Great idea! It's so touching!.
    Thanks for playing along with us at Cardabilities :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Beautiful card. Thanks so much for playing along with us at Cardabilities :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. OMG ... this is a pearler of a card. Fabulous, fabulous, fabulous ... love how you have put your heart together. Thank you for playing along with us at Cardabilities.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Beauty card! Thank you for joining us at Cardabilities :-)

    OdpovedaťOdstrániť