S uškami

novembra 26, 2015

   Včera keď mi pohľad padol na dátum mnou prešla celkom zásadná informácia - o mesiac sú tu Vianoce. Niežeby som sa teraz mala vrhnúť na nákupy, ako sa poznám, všetko na poslednú chvíľu. Vianočnú atmosféru mi ale pripomenul aj mood board na blogu Scrap Around The World
   Vytiahla som teda minuloročné fotky z Vianoc, až tak veľa ich nebolo, ale nakoniec mi úsmev vyčarili dve, fotené naozaj skoro na Vianoce. Posledné nákupy s mojou najlepšou kamarátkou, keď som svojej babke vonku na trhu zháňala jej obľúbené papuče. Lebo viete ako to je, babky zvyknú frflať že si netreba robiť starosti, že nič nekupovať, ale moja babka ak niečo neofrfle tak sú to naše fotky a fotolabum, knižka a papučky :) 
   Kým ja som sa hrabala v debničke, kamarátka objavila na vešiaku čiapky s uškami a prečo by sme si ich hneď nedali na hlavu? Zlatá pani predavačka nám ešte aj zasvietila a podala zrkadlá, baviac sa s nami. Samozrejme fotky museli byť, aj keď len mobilom a tak sú aj tak "ostré". Čo tam ale po ostrosti, spomienky ostávajú a na zaznamenanie do albumu úplne stačia :)

  This is my layout for challenge  Scrap Around The World with beautiful Christmas mood board. My photos on layout are from last Christmas, when me and my best friend shopped slippers for my grandma. The best presents for she are slippers, books and family photos :) My friend found hat with ears, we had to try! :) 

   I inspirated with Christmas atmophere, wood tree. For my tree I used some wood collected on walk with my dog Lilly :) I used little embos houses too, becouse Christmas is about family and friends. Gloves with nice embroidery was inspirated when I chosed some papers. :)

   Toto je krásna vianočná mood board zo Scrap Around The World. 



   Okrem Vianočne ladeného layoutu som sa inšpirovala drveným stromčekom, na ten svoj som použila konárik,  rukavičkovým vzorom aj keď ho moc na fotke nevidno, jeden z papierov použitých na základ má taký vyšívaný vzor a napokon domčeky ktoré som naembosovala. 












Ďakujem za nahliadnutie a krásny večer. 
Thanks for visit and have a nice day.
Yka

You Might Also Like

15 komentárov

  1. Beautiful layout! Love all the small touches you added that created such a great page! The Christmas tree is absolutely amazing!!! :) Thanks for joining our mood board at SATW!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Woww….this is amazing…i loved the wonderful personal touches with the kraft elements…OMG…truly beautiful...Thank you for applying along at SATW this month…:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Interesting placements on your layout. Love the fine touches like wrapping lace over the last twig on the Christmas tree.
    Thank you for joining us at Scrap Around The World :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. This is too adorable I absolutely love it! Love the textures and layers and the twine! definitely one of my favs! All the best from SATW! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Love the wonderful details. Absolutely gorgeous! Thank you for playing along with us at SATW this month. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Just stunning!! I love this rough look! Thank you for playing along with us at Scrap Around The World.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ty větvičkové dekorace jsou krásné, schovávám si nápad ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. So cute!) Thank you for playing along with us at Scrap Around The World! ♥♥♥

    OdpovedaťOdstrániť