Na zápisky i čmáranie

marca 14, 2016

    Včerajšia sobota sa niesla v trochu inom kreatívnom duchu, vlastne nielen táto sobota. Tradične brávam svojho mladšieho brata na akciu pre hráčov a fanúšikov hier, či už tých počítačových, stolových alebo akýchkoľvek. Je to tiež miesto pre nadšencov anime, kam sa človek pozrie, tam vidí niekoho v maske. Prvý rok sme sa aj my prezliekli, minulý rok to nevyšlo, ale tento rok sme odhodlaní a tak aj včera to bol boj s trochu inou kreativitou. (a to ešte ani na šitie odevu neprišlo :) ) Ak to všetko dobre dopadne, možno sa podelím i o nejaký layout s fotkami, ako sme nakoniec vyzerali :)

   Dnes som sa ale vrátila späť do ríše papiera, už dlhší čas som si chcela spraviť zápisník a konečne aj prišiel na rad. Balíček z kitu 2 z obchodíku scrapbooking.gr bol plný krásnych vecí a aj po vytvorení februárového projektu mi ich veľa ostalo. Zápisníček, alebo skôr pri tej hrúbke poriadny zápisník, som teda tvorila práve z tohto materiálu. 

  Tu už je samotný zápisník, je zložený z dvoch typov papiera, polovica je linajková na písanie, druhá polovica je na čmáranie a tak sú tam čisté listy. 


     I had a creative yesterday, but in little way like normal. Next weekend I will bring my yanger brother on cosplay and we are working on our costumes. 

   I return to paper word today. It is a some time what I want to do some notebook.   In my second kit from scrapbooking.gr was a lot of beautiful things. I used some on my little pink box but I used a lot of my second project from this kit. 










   Sada výrezov z ktorej je táto žirafka vo mne síce evokuje detské albumy, ale podľa mňa je úplne skvelá a tak čo tam potom, kľudne sa vyhovorím na nejaké svoje infantilné ja, veď sme starý ako sa cítime :)










Použitý materiál/ I used:
Razítka motýľov

You Might Also Like

6 komentárov

  1. Parádny zápisník. Dobrý nápad, že obsahuje aj linajkové aj čisté strany :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Úžasný zápisník. Já mám doma takových zápisníku hodně. Takových není nikdy dost! :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, to je pravda, zápisníkov nikdy nie je dosť, veď čo ak by nebolo kam zapisovať nápady a myšlienky :)

      Odstrániť