Prianie s chrastidlom

júna 01, 2016

    Láska na prvý pohľad. Tak nejako som sa cítila pri pohľade na rozkošné razítka zo sady Welcome baby. Nie som vlastníčka nejakej veľkej kôpky razítok, ale tieto som jednoducho túžila mať. Preto keď mi prišiel nový tvorivý balíček zo scrapbooking.gr , bola to radosť nad radosť. Priznám sa, nemala som tušenia ako ich idem využiť, ale určite nie som jediná, ktorá jednoducho podľahla túžbe po nejakom tom scrapbook kúsku. 
   Napokon mi aj bolo ľúto použiť len jedno zo zvieratiek a tak som ich narazila všetky, vytvorili mi rozkošné pozadie pre pohľadnicu. (predtým som ich narazila už pár krát a dala si tvorivú chvíľku s pastelkami, prosto som ich musela využiť hneď ako som balík dostala do ruky :) ) 

   Z jednej zo journalingovej kartičky som si spravila chrastidlo, predsa len hrkanie a trblietky deti majú radi. Tu je už moje prianie, ale ako to tak vidím, tieto malé stvorenia z razítok ešte kde tu prepašujem. 


 I really loved the stamps Welcome baby at first sight. I can´t chosen only one animal from stamps and so I used them all. I've used them as a background for my shaker card. For shaker I used journaling card from one paper from my kitt. There is my card:







Použitý materiál/ I used:


   Ak vás zaujíma ako prianie vznikalo, slovenský postup nájdete po rozkliknutí článku a anglická verzia je TU

   Tutorial in slovak language with photos will be displayed after clicking on the entire article, or you find english version on the site shop.



   Viete ako to býva, keď niečo nutne potrebujete, rado to robí napriek, takže v deň keď som sa pustila do fotenia sa môj objektív rozhodol, že nechce fungovať. Našťastie ocov foťák spolupracoval, aj keď mi trošku ušlo doostrovanie :) 


   Ako základ pre chrastidlo som si vybrala jednu zo journalingových kartičiek z papierovej štvrťky. 



Narysovala som si pomocné čiary a vyrezala nožíkom vnútornú prebytočnú časť. 




Na vyrezanú časť som nalepila pevnejšiu fóliu (z nejakých razítok som si odstrihla) a následne pripevnila 3D lepivé štvorčeky.



Do vnútra som nasypala flitre rôznych odtieňov a podlepila papierom s detským motívom. 




   Razítka som si narazila na aquarelový papier a keďže sa mi zdali oproti pestrej kartičke en také čierne fádne, prešla som ružovou po čiarách a dala tak pozadiu jemné farby. Napokon som všetko prilepila, spravila si dierky, pretiahla twine šnúrku a dozdobila. 


Ďakujem za nahliadnutie a prajem krásny deň, Yka

You Might Also Like

4 komentárov