Školský minialbum

septembra 09, 2012

Niekto sa do školy neteší, niekto naopak teší. Som z tých čo sa tešia, aj keď sa do nej teším nie práve pre učenie sa. V podstate sú to také dlhšie prázdniny, keď vynechám obdobie skúšok a zápočtov. Bývam na intráku, takže zážitkov je dosť, nehovoriac o fotkách. Už dávnejšie som si teda založila album, veľkosti 20x20 cm, kde lepím, píšem, väčšinou ako príde. Nijaké veľké uvažovanie kam s fotkou, nijaké moc vypuklé veci ani hranie sa s tým. Je to hlavne taká kronika plná spomienok, s dlhým popisom ak treba. Často krát skrytým pod fotkou, no predsa. 

Je to tiež istým spôsobom pamätník, po obálke a prvej strane s fotkami mojich spolužiakov idú listy, kde mali niečo napísať či nakresliť, alebo oboje. 


1+1=2 napísané pod slniečkom, to je výrok nášho profesora fyziky na nejakú banálnu poznámku môjho vtedajšieho spolužiaka. V preklade to znamená - nič nové pod slnkom. 


Aktuálna hrúbka, aj keď ešte bude rásť :)


Zostatok spolužiakov, aj keď po poslednom roku už ani ten nie je pravdivý :/


Obedy to je naše, väčšinou tam viac kecáme a smejeme sa ako jeme. Teda aspoň ja, polka môjho obeda putuje do žalúdka chalanov :)




Raz som pri počítači keď sme sa mali učiť na skúšku vykríkla "pcha šupák" pre jedného chalana a pobavila tým celé osadenstvo. Po odchode s kamarátkou po večeru sme tam nechali kamarátov a keď sme prišli nazad, čakala nás krásna výzdoba :)


Na jednej z akcií sme s kamarátkou spravili pekné tetovanie nášmu spolužiakovi (nie, nebol práve v stave brániť sa nám :D). Takže dostal neviditenľého medveďa a vílu, ktorá nechcela pár dní zliezť. Nehovoriac o monokly, ktorý som mu neúmyselne spravila. (prvý v jeho živote O:) )






Kamarát mi raz napísal status "som tehotná" a to bolo reakcií. Niekto uveril, niekto sa smial, niekto neveril alebo sa pýtal či je to pravda, kto je otecko a niekto uhádol na prvý raz, kto ten status napísal :) So spolubývajúcou sme si potom spravili pamätné bruškové fotky :)
Na druhej stránke fotky v podobných pyžamách :)





Kofolácke maňušky ktoré sa vybrali na pivo spolu s nami. Nejaké deti nám ich chceli ukradnúť, kamarátke vzali škatulu s kofolami a utekali :D 







Skúškový kolebeh u nás na izbe :) Raňajky napravo sme dostali od spolužiaka pekne do postele, aj keď sme to celé neziedli :) Aspoň mu ostalo tiež :)

Pôvodne som chcela do albumu dávať len naše fotky, mňa a spolužiakov zo skupiny, ale hromadili sa mi aj fotky z iných akcií s našimi kamarátmi, takže som vytvorila ďalší oddeľovač (nie je dokončený) s témou TUZVO ako také.


Dvaja kamaráti mi strašne tvrdili, ako sa nedá ísť k našim známym na izbu bez toho, aby sa tam človek neopil. Ja nie som z tých čo musia piť, takže som samozrejme túto informáciu poprela, že ja to zvládnem. Chalani odišli na Erazmus, ja som na tú izbu zavítala a nie raz. Raz som tam objavila na stene kúpeľne obrázky rybiek robených farbami na sklo a spravila chalanom touto metódou pivá. Vyžiadali si farby že to obzrú, práve v čase keď sa spolužiaci vracali z Erazmusu na Slovensko. Tí len neverili že u nich na izbe sa ide kresliť, dokonca mi bolo pvedané žeby som mala pracovať v protialkoholicej liečebni :) Celkom ich to chytilo, jedného obzvlášť, aj keď sa za to hanbili, pripadalo im to moc pre ženy alebo homosexuálov :) Pod tým "ako sa to celé začalo" je text, 6 zapísaných papierikov, petože farby na sklo rozpútali kadečo :) 

Teraz ma už čaká ďalšia hŕba fotiek na stole, teším sa na ňu, len mi došlo lepidlo a smer rodinný výlet :)

Ďakujem za prečítanie a návštevu, prajem pekný začiatok týždňa. 

You Might Also Like

3 komentárov

  1. To je úžasná kronika! Moc se mi líbí tvůj styl, tvůj humor, tvoje písmo, tvoje malůvky ...prostě je to parádní, mladé, veselé a vtipné a jednou to bude pro tvoje děti a vnoučata fakt pecka! SUPER!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. dakujem za komentar - a som rada ze som aj objavila tvoj blog! je to super vidiet novych ludi, hlavne zo sk co sa tomu tiez venuju :) tvoj album je super! skvely :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc pěkné album!!! Líbí se mi i ftipné komentování.. ;-)

    OdpovedaťOdstrániť