Jeseň/Autumn

októbra 04, 2014

  


 Ročné obdobia. Som vďačná za miesto kde som sa narodila, že mám možnosť užívať si všetky štyri, aj keď posledná zima nepriniesla moc snehu. Som rada, že každé trvá len určité obdobie, pretože priveľa tepla by ma asi zabilo a priveľa mrazu tiež k šťastiu netreba. Jar je krásna, no jeseň ešte viac. 
   Jeseň je obdobie v roku ktoré mám rada a to nielen pre tie farby vôkol, ale i pre teploty tam vonku. Som dievča čo je spokojné keď si navlečie rifle, tričko, tenisky, poprípade mikinu a toto je čas, kedy sa presne takto dá chodiť povonku. A čo je úplne že veľké plus jesene? Minimum včiel, minimum ôs. Bojím sa ich, ale naozaj bojím. Pohladkám myš, poobdivujem hada, vyleziem na strechu i pavúka nechám žiť na stene kde je...ale tieto čiernožlté potvory...Na jeseň ich je vonku už máličko, takže radosť žiť :)

   Jesenných stránok mám niekoľko, v kôpke na spracovanie ale ešte ostávala jedna stránka. Chcela som ju dorobiť k dvojstránke na svoju staršiu stránku Hop, ladiť podobným štýlom. V tomto období je v scrapbook svete vyhlásených dosť súťaží práve v jesennom duchu a tak na ňu konečne prišiel rad. 

  Na tvorenie som využila sketch zo stránky Scrap 365 a pri práci na stránke som využíval najmä prírodný materiál. Vlastne táto stránka bola výhodná i pre moju Lilly (zlatý retriever), pretože som ráno vstala, zobrala ju na prechádzku a popri tom trhala a zbierala všetko možné i nemožné. Akurát levanduľa je od nás spred domu, mamina ju má rada :) Prírodný materiál a nejaké ovocie/zeleniny boli podmienkami na slovenskej stránke Scrapper. Myslela som si, že napasovať tam nejaké to jabĺčko nebude problém, ale nejako moc som sa rozbehla s tou prírodou a tak jablko a hruška dostali miesto len v pravom dolnom rohu. Jeseň a dôvody prečo ju milovať bola témou i na stránke, kde je hlavnou podmienkou spraviť layout s vlastnou fotkou - Challenge YOUrself

  Seasons. I am grateful for the place where I was born. I have opportunity to enjoy all seasons – green spring, hot summer, beautiful fall and cold winter.
  I love autumn for a lot of things. Autumn is the time of year that I love and not just for those colors around, but for the temperature there. I'm the girl that is happy when I can put on jeans, T-shirt, sneakers, sweatshirt. And what is that big positive autumn? Minimum bees, minimum wasps. I fear them, really scared. Stroking a mouse, look to snake, climbed onto the roof and let live spider on the wall ... but these black-yellow monsters ...
   I used sketch from  Scrap 365 and I used mainly natural material. In fact, the page was also advantageous for my Lilly (golden retriever), because in the morning I got up, took her for a walk and collect everything possible and impossible. Natural material and some fruit / vegetables were conditions for slovakian page Scrapper.  Autumn and why I love autumn is theme on page Challenge YOUrself with main condition to do layout with your own photo. 

  A nech toľko nekecám, tu už sú fotky mojej jesennej prírodnej stránky, dúfam, že sa bude páčiť :)



I love autumn. Beautiful colors, minimum monsters like bees and wasps and I can wear my favorite clothes - jeans, normal T-shirt, sweatshirt and sneakers. :)










Ďakujem za prečítanie a prajem krásny víkend s jesenným počasím :)
Thanks for visit and have a nice weekend with autumn weather. :)
Yka

You Might Also Like

9 komentárov

  1. Such a gorgeous layotu!!! I love the beautiful photo against your simply distressed background. Your design is perfect for this challenge! Thank you so much for joining in on the fun this month at Challenge YOUrself!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Perfektná! 12 hviezdičiek z 10-tich! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nice page love how you use branchs for your design. Thanks for playing along with us at Challenge YOUrself

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Wow!! Such a beautiful layout! Your background is supper cool and calm!!
    So glad you joined us at Challenge YOUrself :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Very arty page! Love the kraft background! Thank you so much for playing along with us at Scrap365 <3

    OdpovedaťOdstrániť
  6. what a fun page! thank you for playing along with us at scrap 365 <3

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Amazing, I love all the natural elements and the cardboard background, it all sets the scene beautifully. Thank you so much for joining in the Scrap 365 Sketch challenge! x

    OdpovedaťOdstrániť
  8. perfection! this page has an amazing feel, and balanced design. -the textures are amazing!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Sublime! I LOVE the natural feel of this page :) A gorgeous take on the sketch. Thank you so much for playing with us at Scrap365, Ali x

    OdpovedaťOdstrániť