Album z lásky

januára 18, 2016

   Ahojte,

víkend za nami a dnes je ževraj najdepresívnejší pondelok roka, aspoň tak počula moja kolegyňa v práci. Pevne dúfam, že sú to len také vedecké reči, aspoň môj depresívny nebol a tak dúfam, že ani váš :) 
  Počas uplynulého víkendu som sa pustila do tvorenia svojho prvého projektu pre obchod scrapbooking.gr, po dlhšej úvahe vyhrala tvorba romantického albumu. Nakoniec, ani sa nenazdáme pri tom ako čas letí a budú všade ružové srdiečka a podobné Valentínske srandy. Ja som sa pri tvorbe ružovej celkom vyhla, nie úplne, ale vzhľadom na základ tvorený postavami muža a ženy a páru, som album ladila ako do jemnejších ženských odtieňov, tak do farieb ktoré viac lahodia mužským očiam. 

   Hello, 
I create my first project for store scrapbooking.gr at weekend. It is romantic album with silhouette man and woman and couple like a base for album. Little pink for a woman and shades of turquoise for a man. 








   Postavičky tvoriace základ sa nesú v téme, muži nesú žene kvety, ženy sa zamilovane dívajú na svojich partnerov až k vyrezanému obrysu páriku spolu. 



  Priestor pre romantické vyznanie, venovanie či iného zápisku dvojice.

   Place for declaration of love or some scraps of love.
















Použité/Used:
Sada papierov: He said
Papier Family rules
Papier: Far & Away
Papier Doodle Deux



You Might Also Like

2 komentárov